Dag 1  – Natuurklassen

Deze ochtend zijn we vertrokken naar Doomkerke. Omstreeks 11.00u kwamen we aan bij ‘De Kijkuit outdoorsport’. We kwamen toe in een mooie omgeving midden in de natuur.

Onder een stralende zon en een helderblauwe hemel startten we aan onze actieve dag. In 3 groepen hebben we verschillende activiteiten in de buitenlucht doorlopen.

Boogschieten in de stijl van Robin Hood. Na een korte oefening werden we in 2 groepen verdeeld. Binnen een hindernissenparcours moesten we elkaar proberen te raken. De ploeg die als laatste overbleef was de winnaar. Om het een beetje spannend te maken werd er een vlag aan iedere groep gegeven. We hadden allemaal veel plezier.

Daarna gingen we kajakken. We genoten van het zonnetje, ontspanden op het water en sommigen uiteraard in het water want ‘per ongeluk’ erin vallen kan natuurlijk!  

Vervolgens waagden we ons aan een hoogteparcours met als kers op de taart een deathride, but we’re still alive!

De bus stond ons op te wachten om 16.00u. We reden naar onze verblijfplaats ’t Haantje. Iedereen installeerde zich in zijn/haar kamer. Na het douchen stond het eten klaar. We hebben mogen genieten van een groentesoep, vispannetje met spinaziepuree en als dessert chocoladepudding. Wie liever fruit had, kon hier ook een uitgebreide keuze maken. Het heeft zeker gesmaakt!
We sloten de avond af met wat buiten spelen en ons laatste tikkeltje aandacht hadden we nodig bij het schrijven van de kaartjes.

Na een leuke en warme dag gingen we om 21.30u slapen.

Op naar een volgende TOPDAG! 😊

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Nieuws per klas
Laatste schoolnieuws

Onze ouderraad heeft nu een eigen webshop, klik hieronder op 'SHOP OUDERRAAD'