Week 6 08/10-12/10

Bewegingsliedje:

Met mijn handjes, klap, klap, klap.

En mijn voetjes stap, stap, stap.

Met mijn oortjes flap, flap, flap.

En mijn mondje, hap, hap, hap.

Met mijn vinger wijs ik aan,

wie met mij mag dansen gaan.

Tralalalaliere…….

 

Maandagmorgen zongen we allemaal zo hard als we konden:” lang zal ‘ie leven in de gloria!” Onze Jaxx werd drie!

We genoten van fruitspiesjes en maakten kennis met een nieuwe juf!
Juf Sanne is een eerste-jaars-studente aan de opleiding kleuterleidster aan de UCLL in Hasselt. Ze komt dit jaar elke maand een week  met ons meespelen.

De voorbereidingen voor het grootouderfeest zijn in volle gang. We oefenden dagelijks ons dansje, stempelden mooie hartjes voor onze grootouders en maakten een schilderij met knikkers.

Dinsdag keken we samen naar tik-tak en woensdagvoormiddag genoten we van een poppenkastspel: Jules speelde verstoppertje met oma en opa.

We luisterden naar verhaaltjes van Jules en zijn opa die gingen wandelen in het bos en het bezoek van zijn bomma en bompa die kwamen logeren.

Donderdag en vrijdag genoten we buiten van het mooie weer. We gingen op zoek naar paddenstoelen achter onze school en verzamelden heel veel blaadjes en eikeltjes.

 

Volgende week wordt het een spannende week want dan tellen we af naar vrijdag! Dinsdagnamiddag komt er een andere juf in onze klas want de meester gaat naar een vergadering in Hasselt en woensdagvoormiddag komt juf Ine met ons meespelen. De meester moet dan voor de oma’ s en opa’ s zorgen die heel veel lekkere wafels komen bakken.

Inschrijvingen voor het mosselfeest mogen maandag nog meegegeven worden, alsook Chrysant-bestellingen.

 

Geniet van het mooie weer en tot maandag!

Comments are closed.